1. Hjem
  2. Om Lilleby Karateklubb

Om Lilleby Karateklubb

Lilleby karateklubb ble stiftet 31.07.2017.

Forløperen til Lilleby karateklubb ble etablert i 2009 etter at Kjetil Gjøen og Lars Martin Berg tok initiativ til å starte Trondheims første WIKF karateklubb. Begge hadde trent karate i mange år, men savnet muligheten for å trene Wado karate i Trondheim. Da Byafossen karateklubb ble startet opp i Steinkjer av Morten Bjerkan, fant man ut at det enkleste kunne være å etablere klubben i Trondheim som en underavdeling av Byafossen.

I 2017 tok klubben steget til å etablere en egen klubb som fikk navnet Lilleby karateklubb etter stedet hvor klubben hadde sitt daværende lokale. Senere har klubben vært lokalisert på ulike deler av byen og holder i dag til på Nardo.

Trondheim er en stor studentby, og det betyr at klubben tidvis får besøk av medlemmer fra andre klubber som studerer i Trondheim. Dette er en fin berikelse for klubben.

Karate er en aktivitet som passer for alle, og hver enkelt kan trene ut i fra sine egne forutsetninger. Våre erfarne instruktører sørger for at den enkelte enkelt får god fremgang og en kontrollert og morsom trening.

Med detaljerte kunnskaper om tradisjonell kampkunst, moderne konkurranser og effektivt selvforsvar er treningene hos oss både lærerike og spennende.

Våre grunnleggende verdier er grunnlaget for alt vi gjør.

• Treningsglede
  • Mestring
  • Respekt

Vi har stort fokus på å skape et godt og inkluderende miljø, noe som vi får gode tilbakemeldinger på av de som trener hos oss.

Bredt samarbeid

Vi er medlem av stilartsorganisasjonen WIKF Norge og har felles samlinger flere ganger i året som er sosiale og gir god trening. Gjennom WIKF International har alle medlemmer tilgang til treningssamlinger over hele verden. Spania og England er mest populært å reise til.
Klubben er også medlem i Norges Idrettsforbund og Norsk karateforbund og har tilgang til alle tilbud fra dem.